Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Tο Newsbomb.gr γιορτάζει και αλλάζει!

Στα πρώτα του γενέθλια, το Newsbomb.gr αλλάζει. Γίνεται το καλύτερο ειδησεογραφικό portal στην Ελλάδα. Και, μάλιστα, με διαφορά. Με νέα εμφάνιση, προσαρμοσμένο στα πιο σύγχρονα δεδομένα της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, το Newsbomb.gr έρχεται να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για την ελληνική ενημέρωση.

Με τη δημοσιογραφική κατεύθυνση του Χάρη Λαζαρόπoυλου, την αιχμηρή πένα του Κώστα Χαρδαβέλα, την έγκυρη ματιά του Γιώργου Χριστοφορίδη, την κριτική άποψη του Μένιου Τασιόπουλου και με την υποστήριξη πολλών έμπειρων δημοσιογράφων το Newsbomb.gr χαράσσει την πορεία προς τη νέα εποχή.

Περισσότερες ειδήσεις, ακόμα πιο πολλές αποκαλύψεις, αντικειμενικό και άμεσο ρεπορτάζ και μια νέα δυναμική εμφάνιση δίνουν το στίγμα των αλλαγών. Μετά τις επιτυχημένες μεταδόσεις οπτικοακουστικού υλικού, το Newsbomb.gr προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία: θα μεταδίδει καθημερινά δελτία ειδήσεων με τις τελευταίες εξελίξεις, πρωτοστατώντας στις αλλαγές και στο χώρο της web TV. Η πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση συνδυάζει τα εύστοχα ρεπορτάζ με τη διεισδυτική ερεύνα και τις απαιτήσεις για οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και ο,τιδήποτε άλλο απαιτεί ο ενημερωμένος πολίτης. Το «Βαρόμετρο» είναι μια από τις νέες στήλες που θα αναδεικνύει τα πέντε βασικά πρόσωπα της επικαιρότητας. Μια δήλωσή τους αρκεί για αυστηρή, αλλά πάντα καλόπιστη κριτική.

Σε 12 μήνες ζωής, το Newsbomb.gr έκανε αποκαλύψεις, είχε αποκλειστικότητες, κέρδισε την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης. Μόνο τον Σεπτέμβριο προσέλκυσε 850.000 μοναδικούς επισκέπτες, που έκαναν 2,5 εκατ. επισκέψεις και 8,2 εκατ. pageviews, ενώ στο σύνολο του έτους σημείωσε 5,5 εκατομμύρια unique visitors και οδγόντα (80) εκατομμύρια pageviews! Κι αυτά είναι μόνο η αρχή!

Το Newsbomb.gr δίνει νέο ραντεβού με την ενημέρωση: Στις 11 Οκτωβρίου 2011, ακριβώς ένα χρόνο μετά την ημέρα που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο διαδίκτυο κι άλλαξε το τοπίο, δείτε τη beta version του ολοκαίνουριου Newsbomb.gr!

Από σήμερα και κάθε στιγμή, δείτε τα πάντα στο ανανεωμένο Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...