Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γίνεται βασίλισσα στο QUEEN.GR!

Από σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η Αλεξάνδρα Τσόλκα παίρνει το «χρίσμα» της βασίλισσας και αποκτά το δικό της blog στο Queen.gr , το portal που έχει γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων των Ελληνίδων. Η έμπειρη, έγκυρη και αξιαγάπητη lifestyle δημοσιογράφος ενώνει τις δυνάμεις της με την ήδη εξαιρετικά πετυχημένη ομάδα του Queen.gr και, στο εξής, θα δημοσιεύει τα αιχμηρά και γεμάτα άποψη κείμενα της στο αγαπημένο portal της κάθε γυναίκας.

Το τεράστιο αναγνωστικό κοινό που ακολουθεί φανατικά την Αλεξάνδρα Τσόλκα κατά τη μακρόχρονη παρουσία της στον κόσμο των media είναι έτοιμο να υποστηρίξει και το νέο της βήμα στο διαδίκτυο, μέσω της μεγάλης συνεργασίας με τον όμιλο της DPG Digital Media. Celebrity spotting, juicy news για την ελληνική showbiz και απόψεις για την τηλεόραση και τον πολιτισμό είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία θα ασχολείται η στήλη της Αλεξάνδρας στο Queen.gr. Και μαζί της όλες οι Ελληνίδες!

Από σήμερα όλες οι δυναμικές Ελληνίδες κάνουν καθημερινά κλικ στο blog της Αλεξάνδρας Τσόλκα. Queen.gr, γιατί κάθε γυναίκα κρύβει μια βασίλισσα μέσα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...