Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δύο νέα Digital PR προγράμματα στην ACTION HELLAS

Image representing Facebook as depicted in Cru...Image via CrunchBaseΣτη διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών της με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής επικοινωνίας των πελατών της προχώρησε η Action Hellas, αναπτύσσοντας νέα κανάλια πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανταποκρινόμενη πλήρως στις νέες τάσεις της αγοράς.

Το τμήμα Digital PR της Action Hellas ξεκίνησε συνεργασία και τρέχει ήδη δύο νέα project στο Facebook για την εταιρεία υποδημάτων Start-rite και την εταιρεία εκπαίδευσης οικιακών σκύλων Alpha Dogs, αναλαμβάνοντας τη στρατηγική, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των σελίδων τους στο Facebook, καθώς επίσης και των παράλληλων ενεργειών που "τρέχουν" μέσα από αυτές.

Συγκεκριμένα, το τμήμα Digital PR της Action Hellas με σκοπό να λανσάρει τη νέαcollection παιδικών υποδημάτων της Start-rite διοργάνωσε διαγωνισμό, ζητώντας από τους επισκέπτες να κάνουν «like» στη σελίδα “Startrite Shoes από την David & Friends (Hellas)”. Ο διαγωνισμός ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα κληρώσει ως έπαθλο πέντε ζευγάρια παιδικά παπούτσια.

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων το τμήμα Digital PR της Action Hellasδιοργάνωσε διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα “AlphaDogs Training Center”, στον οποίο καλεί τους fans να ανεβάσουν πρόσφατες φωτογραφίες των σκύλων τους. Οι πρώτοι δέκα συμμετέχοντες θα κερδίσουν ειδική έκπτωση για κατ’ οίκον εκπαίδευση των αγαπημένων τους τετραπόδων από την Alpha Dogs.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...