Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Διέξοδος στον Alpha με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου

Τα νέα δεδομένα και η έντονη πολιτική επικαιρότητα καλούν τους πολίτες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη.

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Στην παρουσίαση είναι ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ενώ στην αρχισυνταξία είναι ο Γιώργος Σμυρνής. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας.

Αυτή την Τρίτη, λίγα 24ωρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, στην εκπομπή Διέξοδος εκπρόσωποι των κομμάτων σχολιάζουν τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για τον Alpha.

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου υποδέχεται τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, τον Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Κύρτσο, τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλο. Παρεμβαίνουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και ο Διευθυντής Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννης Ντάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...