Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ποιοι συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο των εκδοτών διαδικτύου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/4 η πρώτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) με θέμα ημερησίας διάταξης την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
 Κατόπιν της ψηφοφορίας το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους:
ΣΙΩΖΟΠΟΥΛΟΣ Θωμάς (Πήγασος) – Πρόεδρος
ΚΑΜΑΡΑΣ Κωνσταντίνος (24 Media) – Αντιπρόεδρος
ΓΚΟΥΡΑΡΟΣ Νίκος (ΔΟΛ) – Γενικός Γραμματέας
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης (Αθηνόραμα) – Ταμίας
STRUECKER Marco (ΑΝΤΕΝΝΑ) – Μέλος
Η ΕΝ.Ε.Δ. δημιουργήθηκε στα πρότυπα αντίστοιχων ενώσεων του εξωτερικού όπως ο αμερικάνικος και ο ευρωπαϊκός OPA. Βασικοί σκοποί της Ένωσης είναι η αναβάθμιση, ανάπτυξη και προώθηση του ψηφιακού περιεχομένου, η θέσπιση κανόνων για την ομαλότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της ελληνικής διαδικτυακής αγοράς και η εν γένει οικονομική ανάπτυξη των μελών της στο χώρο της διαδικτυακής οικονομίας.
Προτεραιότητες της Ένωσης είναι η καθιέρωση προτύπων για την μέτρηση και την πιστοποίηση των μετρήσεων στο Διαδίκτυο, η καθιέρωση προτύπων για την παραγωγή και διανομή του ψηφιακού περιεχομένου και η προώθηση της επιχειρηματικότητας των ψηφιακών εκδόσεων στον χώρο του διαδικτύου.
Η ΕΝ.Ε.Δ. αποτελεί επίσημο φορέα των ελληνικών εταιριών που παράγουν και διανέμουν ποιοτικό πρωτογενές περιεχόμενο στα Ηλεκτρονικά Μέσα και αυτή τη στιγμή συμμετέχουν σε αυτήν οι εταιρίες: ΑΝΤΕΝΝΑ Internet, MEGA, Capital.gr, ΔΟΛ, Ναυτεμπορική, Star Channel, 24 Media, Πήγασος Interactive, Prime Media, και Αθηνόραμα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...