Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Βήμα FM ο Καμπουράκης και τα «ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

Το πιο πλούσιο και το πιο «γεμάτο»  πρόγραμμα του ελληνικού ραδιοφώνου, ξεκινά το ταξίδι του, την  Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Το νέο πρόγραμμα του BHMA FM 99,5 θα αρχίζει κάθε μέρα στις 06:00 και θα ολοκληρώνεται μετά τις 02:00, φιλοδοξώντας να ενημερώνει άμεσα και διαρκώς τους ακροατές του και να κρατά καλή παρέα σε όλους: Από τους πολύ πρωινούς, μέχρι τους πολύ βραδινούς!

Περισσότεροι από πενήντα δημοσιογράφοι θα εναλλάσσονται καθημερινά στα μικρόφωνα του ΒΗΜΑ FM 99,5 με στόχο όχι μόνο την αξιόπιστη ενημέρωση αλλά και την ποιοτική ψυχαγωγία, με προσεγμένη ελληνική και ξένη μουσική.

Ταυτόχρονα, ούτε και φέτος θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι οποίες κατοχύρωσαν στο σταθμό το σύνθημα, «ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ».

Στην παρέα του ΒΗΜΑ FM 99,5 προστέθηκαν και φέτος, νέοι, καταξιωμένοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Τα «ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ» (Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου) θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα στην ώρα που έχετε συνηθίσει να τα ακούτε (16:00 – 17:00).

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επαναφέρει στα ερτζιανά την επιτυχημένη σειρά «ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης θα ακροβατεί μουσικά κάθε μέρα 19:00 – 20:00, αλλά με σενάριο!
Τα σαββατοκύριακα του BHMA FM 99,5 θα ξεκινούν και πάλι στις 06:00 με τις μουσικές επιλογές του Αλέξη Κωστάλα, ενώ μετά την πρωινή ενημερωτική ζώνη, θα ακολουθούν εναλλακτικές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές διαδρομές, με το «ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ» του Σταμάτη Κραουνάκη, τις «ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του Δημήτρη Καμπουράκη, το «ΑΡΩΜΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ» του Πάνου Παπαδόπουλου και του «ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ» του Δημήτρη Χατζηνικολάου.
Αυτόν τον χειμώνα, απολαύστε το πρόγραμμα του ΒΗΜΑ FM 99,5 από νωρίς το πρωί, ως αργά το βράδυ. Για να είστε καλά πληροφορημένοι. Για να παραμένετε χαμογελαστοί. Για να κερδίζετε καθημερινά μοναδικά δώρα. Και γιατί στο πρόγραμμα του ΒΗΜΑ FM 99,5ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...