Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Alpha Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν αν είχαμε εκλογές σήμερα;

Σε μία κρίσιμη κοινωνική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα, ο Alpha σε διάλογο με την κοινωνία μέσα από τη μηνιαία, ενημερωτική εκπομπή Alpha Δημοσκόπηση, με την Κάτια Μακρή.

Την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, η εκπομπή θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του Alpha και της Marc για την άποψη των πολιτών αναφορικά με την ακρίβεια.

Οι πολίτες παίρνουν θέση: Τι απαντούν για την ακρίβεια και τις περικοπές στον οικογενειακό προϋπολογισμό; Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές; Ποια πάγια έξοδα των νοικοκυριών αυξάνονται; Πιστεύουν ότι υπάρχει η πολιτική βούληση να καταπολεμηθεί η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια; Τι λένε οι πολίτες για την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίγουν τα καταστήματα και την Κυριακή; Πώς αξιολογούν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση; Ποια είναι η γνώμη τους για τους πολιτικούς αρχηγούς; Τι θα ψήφιζαν αν είχαμε εκλογές σήμερα;

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με την Κάτια Μακρή, ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τα αποτελέσματα της έρευνας. Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής o Υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, ο Πρόεδρος του ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Ασημακόπουλος, ο Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Χαράλαμπος Γκότσης, η συγγραφέας Λένα Μαντά και ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης.

Επίσης, πολίτες παρεμβαίνουν, σχολιάζουν και απευθύνουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους της εκπομπής για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους και περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση.

Alpha Δημοσκόπηση, η κοινή γνώμη αποκτά δύναμη στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...