Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει απολύσεις


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών καταδικάζει τις τέσσερις απολύσεις, στις οποίες προχώρησε η εφημερίδα Sportday την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου...

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) είναι υποχρεωμένο να καταγγείλει για μία ακόμη φορά την εργοδοσία της εφημερίδας Sportday για το πογκρόμ απολύσεων που εξαπέλυσε παραμονές Χριστουγέννων.

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας μετά τις περικοπές των μισθών, στις οποίες προσφάτως προχώρησε, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 απέλυσε και τέσσερις δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων και τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ και στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων του ΠΣΑΤ Μανώλη Παναγιωτόπουλο, πράξη που συνιστά βαρύτατο ατόπημα για οποιονδήποτε εργοδότη.

Δυστυχώς για την εν λόγω εργοδοσία δεν είναι το πρώτο, αφού προ ημερών απαγόρευσε με εξώδικο τη διεξαγωγή συνέλευσης εργαζομένων.

Ο ΠΣΑΤ ζητά την άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να ανακοπεί η αντεργατική αυτή συμπεριφορά της εν λόγω εργοδοσίας".



Πηγή: psat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...