Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Γκάφα ολκής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να καταγγείλει τον ALPHA

Γκάφα ολκής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να καταγγείλει τον ALPHA γιατί δεν μετέδωσε την ανακοίνωσή του για να την πάρει πίσω και να κάνει επανόρθωση, μετά την έντονη αντίδραση του σταθμού που είχε κάνει το καθήκον του.

Η γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού στην επανορθωτική ανακοίνωση δεν μπαίνει στον κόπο να ζητήσει συγνώμη  (άγνωστη λέξη) ή να κάνει την αυτοκρίτική του, όπως συνήθιζε παλιά.

Το κείμενο τη πρώτης ανακοίνωσης - καταγγελίας για το ανύπαρκτο θέμα έχει ως εξής:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον ALPHA

 Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει για αντιδεοντολογική συμπεριφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA διότι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "στο κεντρικό του Δελτίο υπήρξε ρεπορτάζ για το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στα ζητήματα των εκπαιδευτικών, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αποσιωπώντας την ανακοίνωση  που εξέδωσε".

"Καταγγέλλουμε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, όπου στο κεντρικό του Δελτίο υπήρξε ρεπορτάζ για το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στα ζητήματα των εκπαιδευτικών, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αποσιωπώντας την ανακοίνωση  που εξέδωσε το γραφείο Τύπου για τη στάση του Πρωθυπουργού στο ζήτημα της προληπτικής επιστράτευσης των καθηγητών, παρόλο που στο συγκεκριμένο Δελτίο παρουσιάστηκαν οι ανακοινώσεις των υπολοίπων κομμάτων.

Ζητάμε από τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση επανόρθωση."

Το κείμενο της ανακοίνωσης - επανόρθωσης ΧΩΡΙΣ συγνώμη έχε ως εξής:

"Επανόρθωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ALPHA

 «Θεωρούμε επιβεβλημένο να επανορθώνουμε ως προς προηγούμενη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, σχετικά με το κεντρικό Δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, κατά την οποία αναφέραμε ανακριβώς ότι δεν προβλήθηκε η ανακοίνωση του κόμματός μας σχετικά με το θέμα της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Από εκεί και πέρα, οι σχολιασμοί που ακολούθησαν, περί ασαφούς τοποθέτησης και διαφορετικών φωνών στο εν λόγω ζήτημα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν εννοούν να καταλάβουν την λειτουργία των μέσων. Και όχι μόνο ΔΕΝ την καταλαβαίνουν αλλά βγάζουν ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ανακοινώσεις και αντί να επανορθώσουν τις γκάφες τους κόσμια κάνουν και... κριτική. ! Πάλι καλά που δεν ζήτησαν και την επέμβαση τους ΕΣΡ!

Κρίμα γιατί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είχε κάποτε το κουράγιο να παραδέχεται τα λάθη της και να ζητά συγνώμη. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...