Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στα “Παραπολιτικά” ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, άλλοτε διευθυντής της “Καθημερινής”, μετακινείται στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, του Γιάννη Κουρτάκη.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης της εφημερίδας έχει ως εξής:

“Ο καλός και πολύ έμπειρος συνάδελφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έρχεται να προστεθεί από αυτό το Σαββατο 1 Ιουνίου, στην μεγάλη παρέα των Παραπολιτικών με μια συνεργασία έκπληξη, μεγαλώνοντας ακόμη πιο πολύ την αγαπημένη σαββατιάτικη συνήθεια του αναγωνστικού κοινού!

Ο πολυγραφότατος συνάδελφος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Σπούδασε σχέδιο στο Παρίσι (1964-1967). Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται από το 1976 ως δημοσιογράφος. Πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων Ελευθεροτυπία, Πρώτη και Καθημερινή.Διατέλεσε αρχισυντάκτης και διευθυντής της Καθημερινής και συνεκδότης της εφημερίδας Το Ποντίκι (1980-1990), ενώ δίδαξε (1992-1996) ανάγνωση της πολιτικής επικαιρότητας στο εργαστήριο του θεατρικού Οργανισμού “Εστία”. Έχει διατελέσει ακόμα ραδιοφωνικός σχολιαστής στο σταθμό Σκάι (2003-2004) και έχει συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...