Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εκδικάστηκε η προσφυγή της Forthnet κατά της ΕΠΟ


* Έλαβε χώρα σήμερα  η εκδίκαση της αγωγής της  Forthnet κατά τις ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος.

* Η πλευρά της ΕΠΟ  και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος  που εμφανίστηκε ως δικηγόρος  της Media Goal προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πετύχουν αναβολή της εκδίκασης. Τυχόν αναβολή θα «έστελνε» την ημερομηνία εκδίκασης στο τέλος της χρονιάς.

* Η υπόθεση εκδικάστηκε  κανονικά και η απόφαση αναμένεται  στο προσεχές διάστημα.

* Υπενθυμίζεται ότι η Forthnet/Nova κατηγορεί την ΕΠΟ ότι παραβιάζει το άρθρο 84 του Νόμου 2725/99 το οποίο ρητά αναφέρει πως η αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας και των Εθνικών ομάδων μπορούν να γίνουν μόνο από νόμιμους τηλεοπτικούς φορείς και όχι μεσάζοντες, όπως η Media Goal.

* Προφανώς αυτά που  ακούστηκαν στη μετάδοση του  ΟΤΕ το Σάββατο στον τελικό  του Κυπέλλου Ελλάδος περί  ανανέωσης της συμφωνίας για  τα τηλεοπτικά δικαιώματα για  ακόμη τρία χρόνια, είναι παντελώς  αβάσιμα από τη στιγμή που  εκκρεμεί η απόφαση της δίκης.

* Αρχικά έγινε γνωστό  ότι η εταιρεία που διεκδικούσε  τα δικαιώματα του Κυπέλλου  Ελλάδος ονομαζόταν Media Bold, κατόπιν έγινε γνωστό από την ΕΠΟ ότι νίκησε στον διαγωνισμό η Media Gold και στη σημερινή εκδίκαση αποκαλύφθηκε πως ονομάζεται Media Goal!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...