Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μουδιασμένοι στον ALPHA μετά την αποχώρηση Λάτσιου

Σαν κεραυνός έσκασε χθες στο τηλεοπτικό τοπίο η είδηση για την αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου από τον ALPHA. Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής «Plus Productions» που ανήκει στον Όμιλο του ALPHA, αποχώρησε από το τιμόνι της μετά από 9 χρόνια πετυχημένης πορείας. 

Αμέσως μάλιστα μετά τη δημοσιοποίηση υπήρξε έντονη αναστάτωση, όχι μόνο για εργαζόμενους στον ALPHA που έχουν σχέση με την εταιρεία παραγωγής, αλλά και από εργαζόμενους ευρύτερα στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς κανείς δεν περίμενε κάποια τέτοια εξέλιξη. Οι περισσότεροι στην τηλεοπτική πιάτσα, γνωρίζοντας το έργο επί σειρά ετών της Λάτσιου στον ALPHA, αδυνατούσαν να πιστέψουν το «διαζύγιο».

Αν σημειωθεί μάλιστα ότι αυτή είναι η τρίτη ηχηρή αποχώρηση από το κανάλι της Κάντζας σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, είναι λογικό τόσο εντός του σταθμού, όσο και στο ευρύτερο τηλεοπτικό τοπίο, να έχει δημιουργηθεί πλήθος ερωτημάτων.

Στους άμεσα… ενδιαφερόμενους δε, είναι και πρόσωπα –παρουσιαστές που ανήκουν στην πρώτη γραμμή του ALPHA, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού και τόσοι άλλοι που τα τελευταία χρόνια ήταν στενοί συνεργάτες της Αγλαΐας Λάτσιου, έχοντας μάλιστα πολύ καλή επαγγελματική –και όχι μόνο- συνεργασία.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, στο «Studio Pro» όπου βγαίνουν οι εκπομπές, αλλά και όπου βρίσκεται το στελεχικό δυναμικό του καναλιού, όλοι είναι… μουδιασμένοι, περιμένοντας να δουν τι πρόκειται να γίνει. Αξίζει πάντως να αναφέρω ότι μέσα στη μέρα ίσως και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον ALPHA που θα αναφέρει το κοινής συναινέσει «διαζύγιο» της Αγλαΐας Λάτσιου με τον σταθμό, ενώ, όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο κείμενο, επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι της «Plus Productions» είναι ο Κωνσταντίνος Σούσουλας. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας διαφωνούν έντονα στο να κυκλοφορήσει επίσημη ανακοίνωση περί «διαζυγίου» και αντικατάστασης, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια άποψη θα επικρατήσει, αλλά κυρίως, τι πρόκειται να γίνει στον ALPHA και πολλά από τα ηγετικά στελέχη του επιλέγουν την πόρτα της εξόδου…!

Γρηγόρης Μελάς / zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...