Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πλούσιο αθλητικό υπερθέαμα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο.

Πλούσιο αθλητικό υπερθέαμα από την τηλεόραση και το ραδιόωνο του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο.

Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  θα μεταδώσει ζωντανά ο ΣΚΑΪ 100,3.

Ο αγώνας Ολυμπιακού-Πανιωνίου στο μπάσκετ αλλά και ελληνικό, ισπανικό ποδόσφαιρο και ΝΒΑ σε απ ευθείας μεταδόσεις το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σάββατο  20  Μαρτίου   

Το «GOAL Χωρίς Σύνορα» θα προβληθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου από
τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι με το Γιώργο Λιώρη και την Χριστίνα Βραχάλη.
Στην εκπομπή θα προβληθεί αφιέρωμα στο μεγάλο ντέρμπι για τη Σούπερλίγκα. Καλεσμένοι οι γνωστοί δημοσιογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος και Κώστας Βαϊμάκης σχολιάζουν το ντέρμπι.
Το «GOAL Χωρίς Σύνορα» θα φιλοξενήσει τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις: ο Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ μιλά στον Κώστα Πετρωτό, ο Γιώργος Τζαβέλας του Πανιώνιου στον Άρη Τσιάρα και ο Χαβιέ Κάμπορα του Άρη στον  Αλέξη Τσαρούχα.
Αφιέρωμα στους 10 κορυφαίους της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα με δηλώσεις των Δημήτρη Διαμαντίδη- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Πλούσιο ρεπορτάζ  για τη μάχη Ολυμπιακού-Πρόκομ στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα αλλά και οι καλύτερες φάσεις της εβδομάδας από το ΝΒΑ.

Ο ΣΚΑΪ το  Σάββατο στις 18.45 θα προβάλλει ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ της Α1 μεταξύ των ομάδων :Ολυμπιακός-Πανιώνιος, λίγες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα του ΟΣΦΠ στην  8αδα της Ευρωλίγκα με την Πρόκομ. Στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
Στις 23.00  ζωντανά και αποκλειστικά ο αγώνας των: Εσπανιόλ-Σεβίλλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Την ποδοσφαιρική μετάδοση θα κάνει Μανώλης Σφακάκης και ο Κώστας Οικονόμου.

Από τις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου και μέχρι τις 10 το βράδυ  στο πλούσιο αθλητικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100,3 όλα τα νέα, ρεπορτάζ από τα γήπεδα της χώρας με τον Πέτρο Δριτσάκο και τον Αριστοτέλη Παπαπάνο στο στούντιο του σταθμού.

Κυριακή 21 Μαρτίου

Από τις 15.00 θα ξεκινήσει και το αθλητικό πρόγραμμα της Κυριακής στο ραδιόφωνο.
Από τις 15.00 έως και τις 19.00 στα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ 100,3 από το Ολυμπιακό Στάδιο θα  είναι ο Άρης Πορτοσάλτε,ο Αριστοτέλης Παπαπάνος, ο Νίκος Παγκάκης και ο Νίκος Σταματέλος.
Στο στούντιο του ΣΚΑΪ θα είναι ο Γιώργος Τσαντάκης,ο Κώστας Οικονόμου και ο Πέτρος Δριτσάκος.
Το ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19.00.Την περιγραφή θα κάνει ο Αριστοτέλης Παπαπάνος ενώ θα σχολιάζουν ο Νίκος Παγκάκης και ο Νίκος Σταματέλος.
Παράλληλα στις 19.00 θα μεταδοθεί και ο αγώνας  ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που την περιγραφή κάνει ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και στο σχόλιο θα είναι ο Κώστας Πετρωτός.
Μετά το τέλος των αγώνων ζωντανά και η συνέντευξη τύπου από το ΟΑΚΑ.

ΣΚΑΪ GOAL  18.00&21.00

Στις 18.00 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ πρώτοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα γκολ και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις της Σούπερλιγκ στο «ΣΚΑΪ Goal».

Ο ΣΚΑΪ την Κυριακή  στις 19.00 θα προβάλλει ζωντανά τον αγώνα της Σούπερλιγκ  μεταξύ των ομάδων :Νέα Καβάλα-Λάρισα. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Γιώργος Λιώρης ενώ στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκεται Μιχάλης Μελισσίδης και ο Αλέξης Τσαρούχας.

Αμέσως μετά παίρνει και πάλι τη σκυτάλη το «ΣΚΑΪ Goal».Πρώτοι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουν  τα γκολ αλλά και όλες τις φάσεις από τα δύο μεγάλα ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Την ανάλυση των επίμαχων φάσεων θα κάνει ο Περικλής Βασιλάκης ενώ θα υπάρξει και σχολιασμός από καλεσμένους σε στούντιο Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 22 Μαρτίου
Στις  3.00 μετά τα μεσάνυχτα, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του πλανήτη Κόμπε Μπράιαντ των πρωταθλητών Λέικερς απέναντι στην -Ουάσινγκτον Ουίζαρντς σε περιγραφή Κώστα Κατέβα και Χαράλαμπου Σαραντινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...