Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΑΓΑΠΗ στον συνάνθρωπο

Ο ΑΝΤ1 και η Μαρί Κυριακού μας δίνουν μια ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας ΜΕ ΑΓΑΠΗ στον συνάνθρωπο, το παιδί, το περιβάλλον, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας παρουσιάζει:
Η ζωή θέλει κίνηση! Η αποφυγή της φυσικής μετακίνησης αποτελεί τη νέα μάστιγα της εποχής μας! Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, θα ενημερωθούμε για τις συνέπειες της υποκινητικότητας στη σωματική και ψυχοπνευματική ισορροπία μας.
Μια οικολογική πόλη!Όλοι όσοι ζούμε σε πόλεις, αντιλαμβανόμαστε ότι μέρα με τη μέρα η διαβίωση γινεται όλο και πιο δύσκολη. Την Τρίτη 23 Μαρτίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας προτρέπει να διεκδικήσουμε μια οικολογική πόλη και να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες που πληγώνουν την πόλη μας.
Ομάδα ΔέδεΤην Τετάρτη 24 Μαρτίου, θα επισκεφθούμε την έκθεση διαδραστικών ηχητικών εγκαταστάσεων "Δεν ακούς", την οποία οργανώνει η ομάδα Δέδε και στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ενεργά τόσο μαθητές γυμνασίου, όσο και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Λύρειο Ίδρυμα Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν γνωρίζουν την οικογενειακή θαλπωρή. Την Πέμπτη 25 Μαρτίου, θα γνωρίσουμε το Λύρειο Ίδρυμα, ένα πρότυπο "Ορθόδοξο Χωριό" που φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους έως και μετά την ενηλικίωση και τους προσφέρει την αγκαλιά και τη θαλπωρή που τόσο έχουν ανάγκη.
Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης
Η λαϊκή τέχνη της χώρας μας, μας κάνει όλους περήφανους! Το ΜΕ ΑΓΑΠΗ επισκέφθηκε το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, που φιλοξενεί μόνιμες εκθέσεις με αντιπροσωπευτικά δείγματα της νεώτερης ελληνικής πολιτισμικής μας κληρονομιάς και μας το παρουσιάζει την Παρασκευή 26 Μαρτίου.
Μια ξεχωριστή φωνή μας καλεί να γεμίσουμε τον κόσμο μας ΜΕ ΑΓΑΠΗ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50 στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...