Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τηλέτυπος: Κινήσεις από διοίκηση για άρση επιτήρησης

Στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου τηλεοπτικού προγράμματος, επιμένει η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας Τηλέτυπος και εντείνει τις προσπάθειες της, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

«Ήδη διαφαίνονται σημάδια σταθεροποίησης της συρρίκνωσης των εσόδων και με παράλληλη προσπάθεια ανασύνθεσης των χρηματοδοτικών πόρων η διοίκηση αισιοδοξεί να υπερβεί τις δυσκολίες και να επανέλθει στη κερδοφορία στο εγγύς μέλλον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι μετοχές της εταιρείας Τηλέτυπος με απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουν υπαχθεί στη κατηγορία επιτήρησης από 8-4-2011 με κριτήριο τη σχέση ζημιών χρήσεως 2010 προς ίδια κεφάλαια της 31/12/2010.

Η εταιρεία εξακολουθεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να υφίσταται τις συνέπειες των συνεχιζόμενων αρνητικών οικονομικών συγκυριών. Οι συνέπειες αυτές είναι εμφανείς στη μείωση του κύκλου εργασιών και στη πιστοδοτική περίοδο προς πελάτες με επαχθείς επιπτώσεις επί της ταμειακής ρευστότητας.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...