Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γουσίδη

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γουσίδη, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), που «έφυγε» σε ηλικία 73 χρονών, είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.

Οι ευχές και τα συλλυπητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου διαβιβάστηκαν, στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, στο μητροπολιτικό ναό Γρηγορίου Παλαμά, στη Θεσσαλονίκη. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης απένειμε εύφημο μνεία στον Δημήτρη Γουσίδη (είχε καλύψει δημοσιογραφικά ταξίδια του κ. Βαρθολομαίου) για όσα έπραξε στη ζωή του.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ως εκπρόσωπος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρυσούλα Παλιαδέλη, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», Στέλιος Παπαθεμελής, ο αν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές Πανεπιστημίου, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, δημοσιογράφοι και φίλοι του από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...