Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς ούρησε στην είσοδο του MEGA (Βίντεο)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προβολή τούρκικων σειρών την 25η Μαρτίου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά να ξεπερνά κάθε όριο.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ' αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.

Ωστόσο όπως αναφέρει και ο Μικροπολιτικός στα «ΝΕΑ» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς έκρινε ότι δεν έφθανε αυτός ο οχετός και επέλεξε ίσως τον μόνο τρόπο που ξέρει για να διαμαρτυρηθεί: ούρησε δημοσίως στο κατώφλι του σταθμού. Μάλιστα και το aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αναφέρει ότι «οι "διαμαρτυρίες" κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού...».

Βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, μαζί με τις εικόνες που δείχνουν μέλη του κόμματος να καίνε μια τουρκική σημαία έξω από τα γραφεία του καναλιού στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...