Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

«Metrosport» 48ωρη απεργία γιατί παραμένουν 7 μήνες απλήρωτοι

Δεδουλευμένα εφτά μηνών διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην αθλητική εφημερίδα «Metrosport» οι οποίοι προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία. Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Παύλος Ανδρώνη παρά τις απεργίες των δημοσιογράφων συνεχίζει να βγάζει φύλλα - φαντάσματα χωρίς τη συμμετοχή επαγγελματιών δημοσιογράφων όπως καταγγέλει με ανακοίνωση της Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης.

«Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί, εκβιαστικές προτάσεις κι απατηλές υποσχέσεις: ο εκδότης της εφημερίδας Metrosport Παύλος Ανδρώνης δεν διστάζει να επιστρατεύσει οποιοδήποτε μέσο για να διατηρήσει την δραστηριότητά του εκμεταλλευόμενος τους εργαζόμενους. Το γεγονός ότι στους αναγνώστες προσφέρει με τον τρόπο αυτό ένα φύλλο-φάντασμα, χωρίς τη συμμετοχή δημοσιογράφων, όποτε αυτοί διεκδικούν με απεργιακές κινητοποιήσεις τα δεδουλευμένα που μονίμως υπόσχεται και ποτέ δεν εξοφλεί ο Π. Ανδρώνης, δεν τον απασχολεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην εκδοτική δραστηριότητα του κ. Ανδρώνη και να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η ΕΣΗΕΜ-Θ θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της στις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Ανδρώνη, αν δεν υπάρξει αμέσως ανταπόκρισή του σε όσα οι εργαζόμενοι ζητούν και η νομοθεσία ορίζει ως υποχρεώσεις του» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...