Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Καμμένου με ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα της ΕΡΤ και υπογράμμισε το ρόλο που επιβάλλεται να παίξει η δημόσια τηλεόραση υπηρετώντας τα συμφέροντα και την ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της ΕΡΤ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μιχάλης Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης και ο συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Γιάννης Μανώλης.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντηθήκαμε με το σωματείο των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ενημερωθήκαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουν στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Ουσιαστικά είναι εκείνο το μέσο απ’ το οποίο ο ελληνικός λαός δεν ενημερώνεται από εκείνους που έχουν συμφέροντα αλλά ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα συμφέροντα του.

Την ίδια στιγμή που γίνονται σοβαρές περικοπές στου μισθούς των εργαζομένων με τη συμφωνία των σωματείων η κυβέρνηση προχωρά σε προσλήψεις συνταξιούχων με τεράστιους μισθούς.

Δεν είναι δυνατόν εκείνοι οι λίγοι, οι οποίοι επωφελούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να δυσφημούν το σύνολο των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση.»

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Σήμερα ήρθαμε εδώ στη Βουλή, ενημερώσαμε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για όσα θέματα αφορούν την ΕΡΤ και το μέλλον της.

Ήρθαμε να τον ενημερώσουμε περισσότερο για την υφαρπαγή του ανταποδοτικού τέλους το οποίο θα οδηγηθεί στα ιδιωτικά διαπλεκόμενα συμφέροντα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...