Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκού – Μάλαγα

Επίθεση στη διοίκηση της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο αρχισυνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, απαιτώντας την μετάδοση του αγώνα Παναθηναικού - Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Αυγούστου.

«Δεν θέλουμε να χάσει ο Έλληνας πολίτης το παιχνίδι, γιατί τώρα είναι αργά να προβληθεί το ματς από άλλο κανάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλφαγιάννης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

«Αν θέλανε να κάνουν ενέργειες, θα έπρεπε να τις έχουν κάνει νωρίτερα ή και τώρα άμεσα να μιλήσουν απευθείας με την UEFA. Άλλο να λες ότι θα κάνεις επαναδιαπραγμάτευση, κάτι στο οποίο είμαστε μαζί τους, κι άλλο να λες ότι δεν θα δείξω τους αγώνες».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προσπαθεί να επιβάλλει τη θέση της, την ώρα που ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, εξακολουθεί να ερευνά τη σύμβαση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ με την TEAM UEFA για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης έναντι 31,2 εκατομμυρίων ευρω, ποσό τριπλάσιο από την υψηλότερη ανταγωνιστική προσφορά που υποβλήθηκε από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει τονίσει πως επανεξετάζει συνολικά το ζήτημα της σύμβασης που έχει υπογραφεί, προκειμένου η νέα διοίκηση να μην αποτελέσει μέρος της κακουργηματικής δίωξης που άσκησε η Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά της ΕΡΤ, κύκλοι του νέου διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Νίκου Σίμου, υπογραμμίζουν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει για σειρά από θέματα την Τρίτη, 21 Αυγούστου, οπότε θα συζητηθούν κι άλλα ζητήματα κι όχι μονάχα το θέμα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...