Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΡΤ: Τα στιγμιότυπα αγώνων της Super League φτηνότερα κατά 27%

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του (Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

1. Ενέκρινε την αγορά στιγμιοτύπων ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League από την εταιρία Forthnet για την περίοδο 2012-13, για τις ανάγκες της εβδομαδιαίας εκπομπής «Αθλητική Κυριακή». Φέτος το κόστος μετάδοσης των συγκεκριμένων στιγμιοτύπων είναι μειωμένο κατά 26,6%.

2. Εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης να διαπραγματευτούν με την εταιρία TAF SPORTS, την αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγώνων ποδοσφαίρου Super League Ελλάδος, για μετάδοσή τους από την ERT World. Την τελική απόφαση θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

3. Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη για τα προβλήματα των εργαζομένων στην ΕΡΤ Α.Ε.

4. Ενέκρινε τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος σε τακτικό υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

5. Ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών για το ενιαίο μισθολόγιο.

6. Ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Μιχαλίτση και τον Διευθυντή Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών κ. Νίκο Μεγγρέλη για το ζήτημα της μεταφοράς, της διανομής και της εκμετάλλευσης του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ Α.Ε. Ενέκρινε την εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου ανάθεση σε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο της εκπόνησης γνωμοδότησης, αναφορικά με τα νομικά ζητήματα που συνδέονται με την υπογραφή της σύμβασης για τη μεταφορά του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ Α.Ε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...