Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

«Παιδαγωγικά Νέα». Μια πρωτότυπη έκδοση του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Βοήθημα για Νηπιαγωγούς, Παιδαγωγούς, Στελέχη παιδότοπων, Παιδικών ιδρυμάτων, Πολιτιστικών Κέντρων, Κατασκηνώσεων, που διανέμεται Πανελλαδικά δωρεάν.

 Κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν, το πρωτότυπο και ενδιαφέρον  δεκαεξασέλιδο free press περιοδικό του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ,  με τον τίτλο «Παιδαγωγικά Νέα».
Η νέα πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα εκδοτική δουλειά του τομέα Παιδαγωγικών, απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς, Παιδαγωγούς, Στελέχη παιδότοπων, Παιδικών ιδρυμάτων, Πολιτιστικών Κέντρων και Κατασκηνώσεων και αναμένεται να αποτελέσει ένα απαραίτητο βοήθημα.
Υπεύθυνες Σύνταξης της εν λόγω έκδοσης είναι η κα Έλενα Χατζηγιαννάκη, Διευθύντρια του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και η γνωστή Παιδαγωγός Αναστασία Σωτηροπούλου ενώ το δημιουργικό έχει επιμεληθεί η εταιρία Varanakis Graphic Design. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα «Παιδαγωγικά Νέα», πέραν των άλλων, παρουσιάζονται εικαστικές δημιουργίες των σπουδαστών καθώς και των καθηγητών του τομέα Παιδαγωγικών.
Οι παιδαγωγοί του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις του επαγγέλματος της Παιδαγωγού και τις ανάγκες που γεννιούνται καθημερινά μέσα στην τάξη  για καινούργια ερεθίσματα και ποικίλους τρόπους δράσης που ευνοούν την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, προχώρησαν στην έκδοση ενός επιστημονικού και καινοτόμου εκπαιδευτικού βοηθήματος.
Ο τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, για μια ακόμη φορά, στέκεται αρωγός στο εκπαιδευτικό έργο  των επαγγελματιών, με μια σειρά από προτάσεις σε διάφορες θεματικές ενότητες, οι οποίες,  θα  βοηθήσουν στον εμπλουτισμό της διδασκαλίας  και θα δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Πιο συγκεκριμένα η θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει: παιδική λογοτεχνία, εικαστικά, μουσικοκινητική αγωγή, κατασκευές, άρθρα, και άλλες δραστηριότητες.
Η εκπαίδευση της νέας γενιάς παιδαγωγών στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μέσα από το γόνιμο διάλογο εκπαιδευτών και σπουδαστών, γεννά διαρκώς καινοτόμες  και πρωτοποριακές ιδέες.
Τα «Παιδαγωγικά Νέα» αποστέλλονται δωρεάν Πανελλαδικά σε όλα τα σχολεία και τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας με την ευγενική χορηγία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ενώ είναι διαθέσιμα και μέσα από το δικτυακό τόπο του ΙΕΚ ΔΟΜΗ www.iekdomi.gr, (από την ενότητα Τομείς Σπουδών/Παιδαγωγικά/Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής). Περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τηλ. 210 3387 200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...