Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νέα εφημερίδα «Finance & Markets VOICE»

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 κυκλοφορεί στα περίπτερα η εφημερίδα «Finance & Markets VOICE». Πρόκειται για το επόμενο βήμα στην επέκταση των δραστηριοτήτων, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2006 οι δημοσιογράφοι Νίκος Μανεσιώτης και Κώστας Ψωμιάδης, με την ιστοσελίδα και το web radio της www.fmvoice.gr.


Όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (site, web radio και εφημερίδα) ανήκουν αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, χωρίς κρυφούς χρηματοδότες και χωρίς άλλους μετόχους. Η εφημερίδα ακολουθεί την ίδια εκδοτική «γραμμή» με τα ηλεκτρονικά μέσα, καθώς η επιτυχία του site και του web radio βασίστηκε στις αποκαλύψεις, το πρωτογενές ρεπορτάζ και τις απόψεις μας, κόντρα σε όσα επιχειρούν να μας «περάσουν» τα συστημικά Μέσα και οι εκάστοτε κυβερνήσεις.

Ήμασταν οι πρώτοι (και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι μόνοι) που αντιταχθήκαμε στις μνημονιακές πολιτικές και αποδείξαμε με επιχειρήματα ότι θα είναι καταστροφικές για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις και την Κοινωνία.

Το πλεονέκτημα της Ομάδας μας είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά τη λειτουργία των Αγορών, έχει πρωτογενές ρεπορτάζ από όλους τους κλάδους της Οικονομίας, μπορεί να ερμηνεύει τις εξελίξεις, με γνώμονα τις επιπτώσεις που έχει η πολιτική των μνημονίων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Επιδιώκουμε να εκφράσουμε και να προβάλλουμε εκείνες τις δυνάμεις που είναι έτοιμες να ανατρέψουν τη σημερινή κατάσταση και να οδηγήσουν τη χώρα σε διαφορετικό δρόμο.

Κάθε Πέμπτη, η θεματολογία της εφημερίδας θα συζητείται σε ευρεία κλίμακα, καθώς οι αποκαλύψεις θα φέρνουν στην επιφάνεια όλα όσα επιχειρούν να κρύψουν οι οπαδοί και οι υποστηρικτές του συστήματος που καταρρέει.

Η «Finance & Markets VOICE» τυπώνεται στο τυπογραφείο της Ίριδας, θα διανέμεται από το πρακτορείο «Ευρώπη» και η τιμή της θα είναι ένα (1) ευρώ.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ FMVOICE.GR


Η ιστοσελίδα και το web radio της www.fmvoice.gr λειτουργούν αδιαλείπτως από τον Οκτώβριο του 2006, προσφέροντας άμεση ενημέρωση για θέματα Οικονομίας, Πολιτικής, Επιχειρήσεων και Χρηματιστηριακών Αγορών.

Το πρόγραμμα του web radio έχει εμπλουτιστεί με εκπομπές κλαδικού περιεχομένου (Τράπεζες, Ενέργεια, Τεχνολογία, Φορολογία κλπ.) και με εκπομπές ανάλυσης της επικαιρότητας («Ο Καλός και ο Καλός Βγαίνουν Βόλτα στη Σοφοκλέους», «Intro Voice», «Voice στον Κόσμο»).

Για ένα σύγχρονο και καινοτόμο Μέσο Ενημέρωσης, οι εξελίξεις στην ελληνική κι ευρωπαϊκή οικονομία αποτελούν μία σημαντική ευκαιρία για την επέκταση και την ανάπτυξή του, καθώς όλο και μεγαλύτερο κοινό επιθυμεί να ενημερωθεί για το προσκήνιο και το παρασκήνιο των γεγονότων, αναζητώντας διαφορετικές «φωνές» από άφθαρτα δημοσιογραφικά πρόσωπα, που αναλύουν τις ειδήσεις και παρέχουν εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Εξ αρχής, η www.fmvoice.gr διατύπωσε ξεκάθαρες θέσεις για την Οικονομία, την Πολιτική, τις Αγορές, την Επιχειρηματική ζωή και την Κοινωνία. Υποστηρίζουμε εκείνες τις δυνάμεις, που μπορούν να συμβάλουν στην αλλαγή ενός πολιτικού συστήματος, που καταρρέει, αντιτασσόμαστε στο παραδοσιακό μιντιακό κατεστημένο, το οποίο μαζί με το παλαιό πολιτικό σκηνικό προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποφύγουν την ανατροπή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...