Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Απόλυση πρώην συνδικαλιστή στον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης

Απόλυση πρώην συνδικαλιστή στον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ένωση Τεχνικών Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΙΤΒΕ). Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αργά αλλά σταθερά συνεχίζεται η σφαγή των τεχνικών στο παράρτημα Θεσσαλονίκης του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Άλλη μια απόλυση ήρθε προχτές για να ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των απολυμένων το τελευταίο διάστημα, από το παράρτημα, σε δέκα πέντε (15).Την στιγμή που πήγε να ξεκινήσει την βάρδιά του επέλεξε ο σταθμός να ανακοινώσει, εντελώς απροειδοποίητα, την απόλυσή του στον συνάδελφό μας, ακριβώς έναν χρόνο από την τελευταία του θητεία στο Δ.Σ. της Ένωσης, οπότε και έληξε η συνδικαλιστική του ασυλία.

Αν αυτή δεν είναι καραμπινάτη συνδικαλιστική και επομένως εκδικητική, δίωξη τι άλλο μπορεί να είναι; Ελπίζουμε το δικαστήριο στο οποίο θα καταφύγουμε να μας δικαιώσει και ο συνάδελφός μας να επιστρέψει στην δουλειά του.

Για το σταμάτημα των απολύσεων, εκτός των άλλων, κάνουμε έκκληση, για μια ακόμα φορά, στους συναδέλφους μας δημοσιογράφους που εργάζονται στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εκεί στην Αθήνα (ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ MEGA CHANNEL), να σταματήσουν άμεσα την ανταλλαγή της εικόνας των ρεπορτάζ και των ζωντανών συνδέσεων.

Όσο για τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους που εργάζονται στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης τους λέμε:

Συνάδελφοι, τόσοι λίγοι που μείναμε πλέον, δεν είναι δυνατόν να τα έχετε όλοι όλα. Δεν είναι κακό να λέτε στους προϊσταμένους σας στην Αθήνα ότι «αυτό δεν το έχω γιατί δεν είχα διαθέσιμο συνεργείο». Το να παρακαλάτε ο ένας τον άλλον να σας παραχωρήσει λίγες εικόνες από ένα ρεπορτάζ που έκανε το τηλεοπτικό συνεργείο που έτυχε να είναι απογευματινό ενώ στο δικό σου παράρτημα είχε μόνο πρωινή βάρδια, όχι μόνο δεν είναι τιμητικό, αλλά είναι και καταστροφικό.

Πρέπει να καταλάβετε επί τέλους ότι αυτή είναι η βασική αιτία που κι εμείς και σεις λιγοστεύουμε συνεχώς εδώ στην Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...