Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Νέα εταιρία στον τομέα της στρατηγικής online επικοινωνίας από την V+O

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 23:  Co-Founder/...Image by Getty Images via @daylifeΣε μια εποχή όπου το digital boom και η ραγδαία εξάπλωση των social media επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο της επικοινωνίας, η V+O προχωρά στη δημιουργία της εταιρίας Bakers Digital Communication, η οποία εξειδικεύεται σε υπηρεσίες και προϊόντα ψηφιακής επικοινωνίας. Απαντώντας στις απαιτήσεις της εποχής, η Bakers Digital Communication παρέχει στρατηγικές υπηρεσίες PR σε εταιρίες και φορείς για όλα τα online περιβάλλοντα. Ξεκινώντας από τη χάραξη και το σχεδιασμό digital επικοινωνίας σε online πλατφόρμες, μέχρι την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων για τα social media, καθώς και εταιρικού online reputation management, η Bakers Digital Communication διαθέτει ένα αμιγώς PR DNA που αξιοποιεί θετικά τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εταιρίες σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Με αφορμή το λανσάρισμα της Bakers Digital Communication, η V+O διοργάνωσε κλειστή εκδήλωση με προσκεκλημένη την Arianna Huffington, μία μεγάλη προσωπικότητα του ψηφιακού κόσμου, Πρόεδρο και Editor-in-Chief του Huffington Post Media Group, η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου για το 2011, σύμφωνα με το Time magazine. Στην ομιλία της η Arianna Huffington επεσήμανε ότι «τα νέα Media και κυρίως τα Social Media έχουν φέρει επανάσταση στο περιβάλλον της επικοινωνίας. Τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών έχουν ανατρέψει τις ισορροπίες και τις νόρμες στους κόσμους των Μέσων και της ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια διαρκής μεταφορά επιρροής από τους μεγάλους μιντιακούς ομίλους στους καταναλωτές, γεγονός που τους ενδυναμώνει, τους παρέχει πολλαπλές επιλογές και τη δύναμη να δημιουργούν».

Αναγνωρίζοντας ακριβώς ότι στο ψηφιακό περιβάλλον, κάθε εταιρία λειτουργεί ουσιαστικά ως μια εταιρία μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπου το online PR διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, η Bakers Digital Communication επιδιώκει μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα στρατηγικής online επικοινωνίας, να βοηθήσει τα brands-συνεργάτες της να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που φέρνει η νέα ψηφιακή εποχή και να τις μετατρέψει σε υψηλής προστιθέμενης αξίας αποτελέσματα. Φιλοσοφία της είναι, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της V+O στην στρατηγική επικοινωνία, να κεφαλαιοποιήσει όλη αυτή τη γνώση μέσα στο νέο ψηφιακό περιβάλλον.

Τη διεύθυνση της εταιρίας Bakers Digital Communication αναλαμβάνει ο Ηλίας Παντελόπουλος, προερχόμενος από την εταιρία sony music entertainment και έχοντας 10ετή πείρα στο χώρο του digital marketing και του digital business. Η νέα εταιρία επιβεβαιώνει τη σταθερή ανάπτυξη της V+O που δραστηριοποιείται ήδη σε 6 αγορές και διαθέτει 87 ενεργούς πελάτες. Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος της V+O ανέφερε σχετικά «μετά τη γεωγραφική μας επέκτασή στην ΝΑ Ευρώπη, προχωράμε όπως είχαμε ανακοινώσει στη δραστηριοποίησή μας στον τομέα του digital communication με τη δημιουργία της Bakers Digital Communication. Στη V+O πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι ήδη παρόν και φιλοδοξούμε την αντίστοιχη επιτυχία της V+O να την κατακτήσουμε και στο on-line περιβάλλον με τον ίδιο επαγγελματισμό, προσήλωση στο στόχο και επιχειρηματική επιθετικότητα στην αγορά των 63 εκατομμυρίων καταναλωτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...