Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. συνεχίζοντας τον αγώνα της ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία έχουν πλήξει όλους τους εργαζόμενους της χώρας, δίνει για μια ακόμα φορά βροντερό παρόν αντίθεσης στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ του Δημόσιου πλούτου της χώρας στους κερδοσκόπους.
Αφού ξεζούμισαν όλο τον Ελληνικό λαό χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να πουλήσουν και τα ασημικά, δηλαδή ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ και να συρρικνώσουν τη Δημόσια ΕΡΤ.
Αναίτια και άδικα και χωρίς κανένα όφελος στον κρατικό προϋπολογισμό, ζητούν τη συρρίκνωσή της, ενάντια στις Ευρωπαϊκές οδηγίες και την κοινή λογική.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουνε τα χατίρια των κάθε λογής καιροσκόπων που αποβλέπουν στο πως να απομυζήσουν την ΕΡΤ.
Θέλουν στο σχέδιο ξεπουλήματος, για το χατίρι των αφεντικών, να συρρικνώσουν το κύριο έργο της ΕΡΤ, να κλείσουν υπηρεσίες και λειτουργίες της που φτιάχτηκαν με μόχθο και από τις οικονομίες του Ελληνικού λαού, να… ‘’αξιοποιήσουν’’ την ακίνητη περιουσία της, να κλείσουν περιφερειακούς σταθμούς οι οποίοι είναι κύτταρα κοινωνικής συνοχής – ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν σύνορα – και αναδεικνύουν τα ήθη, τα έθιμα και το πολιτισμικό γίγνεσθαι της περιφέρειας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια… χθες!!!!!! πρέπει όλοι μαζί ν’ αγωνιστούμε για τη δουλειά μας, την αξιοπρέπεια μας τα παιδιά μας, την  ΕΡΤ.
Η εκποίηση του Δημόσιου πλούτου σε ιδιώτες είναι τραγωδία για τη χώρα.
Μπορούμε όλοι μαζί να την αποτρέψουμε.
Οι προσφυγές μας στους Διεθνείς Οργανισμούς και τη Δικαιοσύνη θ’ αργήσει να φέρει αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε η μόνη λύση είναι ο αγώνας.
Θέλουμε μια ΕΡΤ για την οποία θα είναι υπερήφανοι όλοι οι Ελληνες και για αυτό θα παλέψουμε.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους εργαζόμενους των ιδιωτικών καναλιών, που σε ένδειξη συμπαράστασης και εργατικής αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα μας, κήρυξαν και αυτοί απεργία την ίδια ημέρα.
Δυναμικά στη συγκέντρωση της πλατείας Κλαυθμώνος στις
09/06/2011, ώρα 11:00’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...