Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στις καλένδες του ΕΣΡ η διακοπή σήματος του ALTER

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) κάλεσε χθες τις συνδικαλιστές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, καθώς και τον πρόεδρο και εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Ευστάθιο Γκότση, για να ενημερωθεί για την κατάσταση του σταθμού.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος του καναλιού δήλωσε αδυναμία εκπομπής προγράμματος εξαιτίας της κατάληψης που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στον σταθμό. Το Συμβούλιο ζήτησε από τον εκπρόσωπο την κατάθεση υπομνήματος και παράλληλα διαβίβασε το έγγραφο των συνδικαλιστικών Ενώσεων για παράνομη διακοπή του σήματος, στην ΕΕΤΤ, που είναι αρμόδια για το θέμα. Υπενθυμίζεται πως η ΕΣΗΕΑ και η ΕΤΕΡ απέστειλαν έγγραφο στο ΕΣΡ επισημαίνοντας ότι η διακόπη εκπομπής από τη συχνότητα του Υμηττού, συνέβη δίχως να έχει διαπιστωθεί βλάβη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ALTER σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, έκανε γνωστό ότι η απόφαση να σταματήσει η εκπομπή σήματος από τη συχνότητα του Υμηττού, είναι απόφαση του ΔΣ και ότι στη συνέχεια προγραμματίζεται και η διακοπή εκπομπής του σταθμού της Πάρνηθας.

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, δήλωσε πως αρμοδιότητα του Συμβουλίου είναι προς το μέρος της εκπομπής, ή μη, προγράμματος. «Σκοπός του Συμβουλίου δεν είναι να επιτείνουμε το πρόβλημα της ανεργίας. Επειδή διακυβεύονται τα συμφέροντα πολλών εργαζομένων, πρέπει να βρεθεί μια λύση για το κανάλι και τους εργαζόμενους» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...