Σάββατο 14 Απριλίου 2012

15η μέρα κινητοποιήσεων στο Sentra FM

Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις απολύσεις των εργαζομένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA αποφάσισε την κήρυξη: νέας 3ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Τρίτης 17ης Απριλίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Παρασκευής 20ης Απριλίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:
1. Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012. και
2. Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού SENTRA.
Η εναρμονισμένη πρακτική αρκετών εργοδοτών είτε με απολύσεις, είτε με συστηματικές καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων, είτε με την πίεση στους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις, πάντα με τις πλάτες της κυβέρνησης, προκειμένου να αποδομήσουν την ΣΣΕ μας, δημιουργεί στο χώρο της ραδιοφωνίας συγκρουσιακό τοπίο και εξαθλιωμένους εργαζόμενους. Πραγματικά εκρηκτικό κοκτέιλ για τα εργασιακά στον χώρο των ΜΜΕ.
Συνεχής αγώνας μέχρι να γυρίσουν όλοι οι απολυμένοι.
Πλήρης σεβασμός και εφαρμογή από την εργοδοσία της ΣΣΕ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...