Τρίτη 17 Απριλίου 2012

"Πόρτα" σε Βενιζέλο από τα μεγάλα ΜΜΕ της Κρήτης!

Στο κενό φαίνεται πως πέφτει η προσπάθεια των επικοινωνιολόγων της Ιπποκράτους, να "στήσουν" διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, με μέσα της Κρήτης, που θα λειτουργούσε ως προπομπός της καθόδου του κ. Βενιζέλου στην Κρήτη. Η παρέμβαση του cretalive να αποκαλύψει το  σχέδιο που προέβλεπε συνέντευξη με προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο, ανάγκασε αρκετούς να αναδιπλωθούν και τους εμπνευστές του σχεδίου να προχωρήσουν σε δεύτερες σκέψεις.

Έτσι παρότι η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί, τελικώς χωρίς προκαθορισμένες ερωτήσεις, τα πιο μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης αρνήθηκαν να στείλουν δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα εκτός από το cretalive που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν το αφορά η συνέντευξη με τους όρους και τις προϋποθέσεις που γίνεται, στο show της Ιπποκράτους δεν στέλνουν δημοσιογράφους ούτε οι εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ,η ΑΝΑΤΟΛΗ, ούτε η ΚΡΗΤΗ TV αλλά ούτε και τα ιδιωτικά ενημερωτικά ραδιόφωνα του Ηρακλείου ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ και 9,84.

Αν μη τι άλλο κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας πως τα πράγματα αλλάζουν και πως κανείς δεν θυσιάζει την επαγγελματική του αξιοπρέπεια για να γίνει η...γλάστρα του οποιουδήποτε αρχηγού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...