Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πανηγύρια Nova, ΕΡΤ ...και ΑΝΤ1 για Ολυμπιακό!

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Γαλλία έχει και τεράστιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, καθως τρία κανάλια περίμεναν (για διαφορετικούς λόγους) περίμεναν την έκβαση της αποψινής προσπάθειας των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να μάθουν για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουν στην συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας.

Έτσι, με τον θρίαμβο της ελληνικής ομάδας πανηγύρισαν τόσο η Nova και η ΝΕΤ, όσο και ο ΑΝΤ1. Και εξηγούμαστε: Η Nova και η ΝΕΤ, γιατί αποκτούν, πλέον, εξαιρετικό ενδιαφέρον οι επόμενες τρείς αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Τα δύο εντός με Μονπελιέ και Άρσεναλ θα τα μεταδώσει η Nova, ενώ το εκτός με την Σάλκε η ΝΕΤ. Το ενδιαφέρον τινάχτηκε στα ύψη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, καθώς ο Ολυμπιακός έμεινε για τα καλά ζωντανός στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικώς στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Και ερχόμαστε στον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι του οποίου ευελπιστούν πως ο Ολυμπιακός έβαλε απόψε υποθήκη, ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη, αν όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε στο Europa League.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες τρείς αγωνιστικές αναμένονται «φωτιά», ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι άλλοι αγώνες του ομίλου του Ολυμπιακού ανάμεσα σε Σάλκε, Άρσεναλ και Μονπελιέ.

 sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...