Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

 Νέος Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Πελέκης

Ο Στρατής Λιαρέλλης 
Νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέλαβε ο μέχρι χθες διευθυντής σύνταξης, Βασίλης Πελέκης.

Ο Στρατής Λιαρέλλης αποχωρεί λοιπόν από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αλλά παραμένει σε αυτή του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης.

Διευθυντής σύνταξης παραμένει ο Ανδρέας Παναγόπουλος.


Το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει...

"Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω ανάπτυξη του ειδησεογραφικού του τομέα, ο ANT1 ανακοινώνει τη νέα οργανωτική δομή της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Ο Βασίλης Πελέκης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1. Από τη νέα του θέση, με την συνδρομή του Διευθυντή Ειδήσεων, Αντρέα Παναγόπουλου καθώς και του συνόλου  των δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού θα συμβάλλει αποτελεσματικά, ώστε η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 να συνεχίσει και να κορυφώσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού στην, αντικειμενική ενημέρωση και την ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα.

Με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί η παρουσία μου στον ΑΝΤ1 έχει συνδεθεί επαγγελματικά και συναισθηματικά με τις ειδήσεις και την ενημέρωση. Η ομαδική δουλειά που έγινε στην συγκεκριμένη Διεύθυνση έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί  ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Προσωπικά, θα συνεχίσω να είμαι παρών  και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...