Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική αντιπαράθεση για τον Αθήνα 9,84

Στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης για το Δήμο της Αθήνας παραμένει ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84.

Ο Νικήτας Κακαλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», υποστήριξε πως επί της δημαρχίας του, το έλλειμμα του σταθμού μειώθηκε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης υπερασπίστηκε την πορεία των οικονομικών του σταθμού, υποστηρίζοντας πως τα τελευταία χρόνια μειώθηκε το έλλειμμα του σταθμού από 16 εκατομμύρια ευρώ σε 3,8.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον συνυποψήφιό του, Γιώργο Καμίνη, που στην ίδια εκπομπή, είχε προ ημερών καλέσει το κ. Κακλαμάνη να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των δεκάδων «αόρατων» καλοπληρωμένων δημοσιογράφων του σταθμού.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά, πως «ο κ. Καμίνης όφειλε ως Συνήγορος του Πολίτη να ξέρει ότι χωρίς άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ονόματα δεν δίδονται».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστήριξε πως δύο δημοσιογράφοι του Αθήνα 9,84, λαμβάνουν μισθό της τάξης των 5.000 ευρώ το μήνα.

Είπε ακόμα ότι κάποιοι λαμβάνουν 3.000 ευρώ το μήνα, ενώ οι περισσότεροι αμείβονται βάσει της συλλογικής σύμβασης της Ένωσης Συντακτών, κάτω από 2.000 ευρώ το μήνα.

Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τους ισολογισμούς των δύο τελευταίων ετών του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84, σύμφωνα με τους οποίους οι αμοιβές, και τα έξοδα προσωπικού και τρίτων, ξεπέρασαν πέρυσι, τα 10 εκατομμύρια ευρώ.  skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...