Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

«Τύπος Πειραιώς» η νέα εφημερίδα

Όταν μία εφημερίδα «γεννιέται» μέσα από τον κόσμο του Internet, και μάλιστα από έναν δημοσιογράφο που εκτός από «εφημεριδάς» τυγχάνει και blogger, είναι κάπως δύσκολο γι’ αυτό τον άνθρωπο του Τύπου, να περιφρονήσει το Διαδίκτυο. 

Δεν είναι δυνατόν, να προσπεράσει ανερυθρίαστα το bloggάκι του προς χάριν του χαρτιού και του εφήμερου. Και το blogg και η εφημερίδα έχουν τη χάρη τους. Το blogg επειδή σου προσφέρει την πλήρη ελευθερία για να γράψεις ό,τι θέλεις και η εφημερίδα επειδή είναι η πιό ιερή έκφραση για έναν δημοσιογράφο, που σέβεται τη δουλειά του, τους αναγνώστες και κυρίως τις έννοιες Άνθρωπος και Δίκαιο.

Μια τέτοια εφημερίδα προσπάθησε να δημιουργήσει ο έμπειρος δημοσιογράφος Παντελής Ξανθίδης και πιστεύω ότι αυτή η απόπειρα δεν θα πάει χαμένη. Μαζί με τον έμπειρο τεχνικό Αλέξανδρο Κόντο, πήρε την απόφαση και ο καθένας από το μετερίζι του, έβαλε κόπο και χρήμα, για να πετύχουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Η εφημερίδα εκδίδεται στον Πειραιά, είναι μηνιαία, απευθύνεται στον κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, ακούει στο όνομα «Τύπος Πειραιώς», διαθέτει 32 σελίδες και ο «τοκετός» θα συμβεί τη Δευτέρα το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...