Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ασκήσεις… ζωής! (περιοδικό με άρωμα Βόρειας Ελλάδας)

Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι προϋποθέσεις για ένα λαμπερό πρόσωπο κι ένα καλλίγραμμο σώμα, είναι όμως και τα «συστατικά» της καλής υγείας.

Το Sunday Vitality, το νέο project της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, υπόσχεται, μέσα από τις πλούσιες σελίδες του, να ξεναγήσει τον αναγνώστη στον κόσμο της καλής και ποιοτικής ζωής, όπως αυτή επιτυγχάνεται από τις καθημερινές του επιλογές.

Τα μικρά ή μεγαλύτερα μυστικά του fitness και της ευεξίας, οι κρυμμένες πίσω από «κωδικά» ονόματα ευεργετικές ουσίες των τροφών και συμπληρωμάτων διατροφής αναλύονται διεξοδικά, τα ελιξίρια της νεότητας βγαίνουν από τα καλά σφραγισμένα μπουκαλάκια τους και γίνονται λέξεις και εικόνες.

Vitality σημαίνει «ζωντάνια, ζωηράδα» και αυτές ακριβώς οι λέξεις πρόκειται να… ζωντανέψουν με τα τελευταία νέα από τον κόσμο της υγείας, με εμπεριστατωμένες απαντήσεις ειδικών πάνω σε ζητήματα που μας απασχολούν, με συγκεκριμένες οδηγίες και ασκήσεις – αντίδοτο σε κάθε πρόβλημα. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και καταξιωμένοι επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της ευεξίας και μακροζωίας κι ένας προορισμός κάθε μήνα γίνεται αφορμή για άσκηση και αναζωογόνηση.

Το Sunday Vitality τεστάρει τις αντοχές μας, φωτογραφίζει τα ράφια του οικιακού μας φαρμακείου, κάνει focus στα αθλήματα που μας αλλάζουν τη ζωή και φυσικά… καταπιάνεται με το σεξ και μας προ (σ) καλεί να το προσεγγίσουμε από την ιατρική, ψυχολογική και «πρακτική» του πλευρά.

Από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε τέταρτη Κυριακή του μήνα, κάντε ασκήσεις… Vitality μαζί με τον Αγγελιοφόρο της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...