Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αρνήθηκε ο Χατζηνικολάου να αναλάβει το ALTER !

Ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό κανάλι Alter καθώς παύει να εκτελεί πλέον χρέη διευθύνοντος συμβούλου ο Κώστας Γιαννίκος, κάτοχος του 25% του σταθμού, γράφει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Ο Γ. Κουρής, μεγαλομέτοχος του καναλιού, ανακοίνωσε σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη στελεχών ότι θα προχωρήσει σε 6μηνο εξυγίανσης το οποίο προϋποθέτει γενναίες περικοπές στους υψηλόμισθους και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον Γ. Κουρή, οι συγκεκριμένες περικοπές, έχουν επιβληθεί ως όρος για την χρηματοδότηση της εταιρείας από τις τράπεζες.

Στο κανάλι αναζητείται το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ενώ ήδη ο Νίκος Χατζηνικολάου φέρεται να αρνήθηκε τον τίτλο, μετά από εισήγηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alter δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελεύθερης Τηλεόρασης και του καναλιού.

"Η Ελεύθερη Τηλεόραση και το Alter σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ανακοινώσεών της και σε σχέση με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς, ότι το μέτωπο των μετόχων είναι αρραγές και ότι μέχρι σήμερα δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στη Διοίκηση και συνεπώς καμία αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Περαιτέρω, σε συνέχεια της από 17-12-2010 ανακοίνωσής της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεσμεύεται να προβεί άμεσα σε ανακοίνωση του αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...