Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αρχισε η δίκη για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου στη Χίο

Ύστερα από 4,5 χρόνια και μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου η δίκη για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου, που την άφησε ανάπηρη με παραπληγία. 

Κατηγορούμενοι στη δίκη είναι ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι που εμπόδισε βίαια την είσοδο της Αγγελικής στο χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ το πρωινό της 8ης Απριλίου 2006, όταν είχε εκδηλωθεί φωτιά στο χώρο, καθώς και τέσσερις γιατροί του νοσοκομείου Χίου για την αμέλεια που επέδειξαν στην άσκηση του ιατρικού καθήκοντος.


Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την κατάθεση του συζύγου της Αγγελικής, δημοσιογράφου Θοδωρή Πυλιώτη, που αναφέρθηκε στα συμβάντα από την πρώτη μέρα της περιπέτειας της οικογένειάς τους μέχρι και σήμερα , περιγράφοντας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αγγελική.

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα που ο Θοδωρής Πυλιώτης θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων. Όπως όλα δείχνουν η δίκη θα συνεχιστεί όλη την επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι άγνωστο πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν ώστε να καταθέσουν οι 25 περίπου μάρτυρες και εν συνεχεία να πραγματοποιήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων και των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...