Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σφίγγει ο κλοιός στο ALTER !

Σφίγγει ο κλοιός  στο ALTER !  Οι πιστωτές βαζουν το μαχαίρι στο λαιμό, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν βγάζει αύριο εκπομπή, η SKODA και η MAZDA  ζητούν πίσω τα αυτοκίνητα που έχουν δώσει με leasing, τα διόδια της Αττικής Οδού  έκοψαν τις κάρτες διαδρομών..

Η κατάσταση παίρνει δραματικές διαστάσεις και οι εργαζόμενοι έφτασαν στην παραμονή Χριστουγέννων χωρίς να έχουν  πάρει δώρο αλλα και με σημαντικές καθυστερήσεις πληρωμών.

Ακόμη και η εταιρία καθαρισμού έστειλε ειδοποίηση ότι δεν θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της γιατί της χρωστούν πολλά λεφτά.

Η Ένωση Τεχνικών  και η ΕΣΗΕΑ με τις στάσεις εργασίας κατάφεραν να μην βγούν οι ειδήσεις και άλλες εκπομπές αιχμής του καναλιού, στον αέρα, αλλα οι  Κουρής και Γιαννίκος δεν έκαναν κάτι για να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Κουρής  έχει ρίξει το βάρος του στον άλλο σταθμό , στο Κontra Channel και αδιαφορεί ενώ ο Γιαννίκος με τις πολυποίκιλες δραστηριότητές του (θέατρα, βιβλία, δίσκοι, εφημερίδες, περιοδικά κ.α.) δεν δείχνει να έχει "όρεξη"  για να αλλάξει κάτι στο ALTER.

Οι διαφημιστικές εταιρίες που έχουν δώσει χρήμα προκαταβολικά ανησυχούν και οι μέτοχοι (το ALTER είναι εισηγμένο στο Χρηματιστήριο Αθήνας) βλέπουν οι επενδύσεις τους να απαξιώνονται.

Οι Τράπεζες που έχουν δώσει δάνεια στο Alter, ι η MARFIN (είναι και μέτοχος στο κανάλι), η ΠΕΙΡΑΙΩΣ και η ΕΘΝΙΚΗ , δεν συμφωνούν μεταξύ τους  για την αντιμετώπιση της κρίσης και δεν έχουν παρέμβει δυναμικά μέχρι σήμερα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου που πανω του χτίστηκε το ειδησεογραφικό profile  του ALTER είναι συνεταίρος με τον υιό Κουρή σε ραδιοφωνικές επιχειρήσεις αλλά μέχρι σήμερα οι προσπάθειές του για εξεύρεση χρηματοδοτών δεν έχουν  αποδώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...