Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ρατσιστικές απολύσεις στον ΑΝΤ1: έδιωξαν Πασαλάρη, Μπόμη, Αντωνόπουλο!

Μπορεί στον ΑΝΤ1 να αυτοπανηγυρίζουν για το νέο τους πρόγραμμα και τα καινούργια τους αποκτήματα, αλλά όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα του φαίνεσθαι.


Όλα είναι φαιδρά! Η πραγματικότητα που βιώνουν οι περισσότεροι των εργαζομένων, εκτός των μεγάλων αστέρων, είναι εντελώς διαφορετική.

Παράδειγμα οι τελευταίες εξελίξεις στη σχολή του ΑΝΤ1. Εκεί που υποτίθεται ότι τα νέα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τις αρχές της δημοσιογραφίας από καταξιωμένους δημοσιογράφους. Από ιερά τέρατα της δημοσιογραφίας που οι περισσότεροι τους αποκαλούν «δασκάλους».

Τέτοιοι είναι ο Χρήστος Πασαλάρης, ο Ανδρέας Μπόμης, o Νικηφόρος Αντωνόπουλος και πολλοί άλλοι. Με τους περισσότερους όμως η συνεργασία τελείωσε. Ο λόγος; Είναι λέει πάνω από 60 ετών! Ανήκουστο θα λέγαμε εμείς.

Αν μιλούσαμε για χειρονακτική εργασία να το καταλάβουμε ότι η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει νέους και δυνατά «χέρια». Αλλά βρε αθεόφοβοι, αν δεν διδάξουν τη δημοσιογραφία στα νέα παιδιά δημοσιογράφοι στυλ Πασαλάρη και Μπόμη ποιοι θα την διδάξουν; Ο Θανάσης Πάτρας...;

Πηγή:gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...