Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νούμερα της AGB για τη Δευτέρα

Ποιες εκπομπές τερμάτισαν πρώτες;


Με τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να είναι σαφώς πιο… «πλούσια» σε σύγκριση με την περσινή, φυσικό επακόλουθο είναι να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με το ποια εκπομπή – από αυτές που ήδη προβάλλονται - κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης.

Όσον αφορά στην πρωινή ζώνη των καναλιών, 07:00 - 10:00, η πρώτη – φετινή – καλημέρα του Γιώργου Παπαδάκη και το Πρωινό ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο 31,1%, ενώ στη… δεύτερη θέση τερμάτισε το δίδυμο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα που είχαν μέσο όρο 25,1%. Πιο πίσω έμειναν οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου με 12,7%.

Αλλά και στο δυναμικό κοινό, στις ηλικίες 15-44, η πρωτιά ανήκει και πάλι στον  ΑΝΤ1 με ποσοστό 23,2%, με το Mega να ακολουθεί με 17,8%, και την «Πρώτη γραμμή» της ΝΕΤ με 14,9%.

Ως προς τη μεσημεριανή ζώνη, η Ελεονώρα Μελέτη «κέρδισε» την Χριστίνα Λαμπίρη την ημέρα της πρεμιέρας της δεύτερης. Ελένης Μενεγάκης απούσης – για την ώρα, μέχρι την πρεμιέρα της που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου –η εκπομπή «Μελέτησέ το» του Star συγκέντρωσε το 12,5% του κοινου, ενώ το EXCELLENT ακολούθησε με 10,3%.

Αλλά και στο κοινό ηλικίας 15-44, η Ελεονώρα Μελέτη τερμάτισε πρώτη με 17,9%, αφήνοντας τη Χριστίνα Λαμπίρη πίσω με 8,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...