Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόεδρος ΕΣΡ για Mega: «Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός

Τη στιγμή που ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ξεκινά κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστώσει αν η Χρυσή Αυγή έχει τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, τη στιγμή που σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών με την δολοφονία ενός ανθρώπου και τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φως τη βία των χρυσαυγιτών, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) καλεί σε απολογία το Μega με την αιτιολογία ότι «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής».

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης αναφερόμενος στην απόφαση του να καλέσει σε απολογία το Mega επειδή «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής» είπε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ειπε ακόμη πως μαζί με την κλήση στο Mega υπέγραψε και για άλλους σταθμούς που δεν είχαν αφιερώσει τον ορισμένο χρόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες και επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει για το εάν έχει δίκαιο ή όχι ο σταθμός. Στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα αποφασιστεί και εάν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.

Οσο για την ημέρα παράδοσης της «κλήτευσης» στο Mega εξήγησε ότι εκείνος είχε υπογράψει πολύ πριν και δεν μπορούσε να γνωρίζει πότε θα σταλούν οι κλήσεις στους σταθμούς.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...