Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Παράταση της υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ


Παρατείνεται έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ.

Ο συγκεκριμένος θεσμός συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια ζωής. Κάθε χρόνο βραβεύεται η δουλειά, ο μόχθος, η αγωνία, το μεράκι, η εφευρετικότητα των μελών μας. Βραβεύονται οι καλύτεροι, από τους συναδέλφους μας.

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Κομίνης, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός και Θεόδωρος Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

Σου υπενθυμίζουμε ότι:

1. Κάθε συνάδελφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του, το κατά την προσωπική του κρίση καλύτερο.

2. Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.

3. Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

4. Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

5. Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).

6. Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.

7. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).

8. Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Σε καλούμε λοιπόν, να προτείνεις και εσύ κάποιο θέμα που διάβασες ή άκουσες, ή είδες, και σου άρεσε. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτό το θεσμό που μας αφορά άμεσα, είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...