Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η NOVA ... χαιρετίζει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο ΣΚΑΪ !

"Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε ο ΣΚΑΪ κατά της Forthnet –NOVA, καθώς με συνεχείς δυσφημιστικές δηλώσεις της επιμένει να μας κατηγορεί για κλοπή στιγμιοτύπων", ανακοίνωσε το κανάλι του Αλαφούζου και επεσήμανε: 

"Υπενθυμίζεται δε ότι με όλες τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις έχει αναγνωρισθεί στο ΣΚΑΪ το δικαίωμα της προβολής τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία".

Η NOVA ... χαιρετίζει!

"Χαιρετίζουμε  την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που  κατέθεσε ο ΣΚΑΪ και ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου", αναφέρει στη δική της ανακοίνωση η NOVA και διευκρινίζει:

"Επειδή όμως, στο ίδιο Δελτίο Τύπου, ο ΣΚΑΙ μας «υπενθυμίζει πως όλες οι δικαστικές αποφάσεις μέχρι σήμερα τον έχουν δικαιώσει», εμείς τον καλούμε ΑΜΕΣΑ  να εφαρμόσει την πιο πρόσφατη δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί.

Επειδή τις δικαστικές αποφάσεις δεν πρέπει μόνο να τις επικαλούμεθα αλλά και να τις εφαρμόζουμε".

1 σχόλιο:

  1. Καλά αυτός ο Αλαφούζος δεν παίζεται ..... Ας κοιτάξει να πάρει το πακετάκι του σε ευρώ από τον οτε tv γτ με ξένα κόλλυβα δεν θα καταφέρει τίποταhttp://www.redonair.com/index.... . Και ας ασχοληθεί επιτέλους και με τον παναθηναικό που πάει από το κακό στο χειρότερο και να μην τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα για τα συμφέροντα του ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...