Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Απόφαση ΕΣΡ για μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού "902"

Στην εταιρία A-Horizon Media Ltd, οι μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού "902", έναντι χρηματικού τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ. Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του ΕΣΡ. Σε ποιον ανήκει μέρος των μετοχών

 
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασής του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» και του διακριτικού τίτλου «902 Αριστερά στα FM» στην «A-Horizon Media Ltd», μέτοχος της οποίας είναι η «Nalotia Ventures Ltd» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους έναντι τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ. 

Στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχουν ο Χαλέντ Αμβί με 94%, ο Σεραφείμ Φυντανίδης με 1%, και άλλα πρόσωπα με 4%.

Παράλληλα το Συμβούλιο επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο TRT νομού Λάρισας, για παράνομη χορηγία σε ενημερωτικές εκπομπές, καθώς και πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 του νομού Αττικής για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση και χαμηλή ποιότητα εκπομπής.

Σύσταση επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ για μετάδοση ρατσιστικών μηνυμάτων στις 29/4/2013, ενώ βεβαίωση λειτουργίας δόθηκε στο Μουσικό Κανάλι 103,5 του νομού Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...