Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Προσπάθησαν να πνίξουν την δημοσιογράφο Διονυσία Λάγιου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε στο Περιστέρι η δημοσιογράφος Διονυσία Λάγιου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ η επίθεση έγινε από «ομάδα τραμπούκων που είναι πρωταγωνιστές σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι».


Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ επίσης αναφέρεται ότι η συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι γνωστοί στην αστυνομία και σημειώνουν ότι «την έσυραν βίαια σε παρακείμενη οικεία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο».

Η Λάγιου -που κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες- ασχολείται ιδιαίτερα με την καταγγελία ρατσιστικών επιθέσεων και έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις άθλιες συνθήκες εργασίας μεταναστών σε βιοτεχνίες του Περιστερίου.

«Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενη οικία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

Η κ. Λάγιου κατάφερε να ξεφύγει παρότι δεν είχε καμία βοήθεια σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή σε βαρβαρότητα επίθεση.

Καταγγέλλοντας δολοφονική επίθεση κατά της δημοσιογράφου, η ΕΣΗΕΑ «ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής, τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας Έθνος.

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΛΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ?

    ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 3 ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΤΡΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΦΡΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΕΕΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ?

    ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...