Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Στήριγμα στην κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης του Τύπου η επίθεση νεοναζί στη δημοσιογράφο Διονυσία Λάγιου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ:


Σε πλήρη συνεργασία βρίσκονται οι μηχανισμοί της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τους «ανεπίσημους υπεργολάβους», τις νεοναζιστικές συμμορίες της Χ. Αυγής και τους τραμπούκους  τους, εναντίον κάθε ελευθερίας, κάθε φωνής αντίστασης. Λίγες μέρες μετά την ποινική  δίωξη κατά της Πόπης Χριστοδουλίδου επειδή χρησιμοποίησε δημοσίευση από την… Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήρθε το άλλο σκέλος της κυβέρνησης να δράσει, με θύμα τη δημοσιογράφο Διονυσία Λάγιου, η οποία κινδύνεψε πραγματικά από νεοναζί που προσπάθησαν να την πνίξουν.  


Οι νεοναζιστικές συμμορίες μόνο αντισυστημικές δεν είναι. Το αντίθετο, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κάθε λογής εργοδοσία, απειλώντας όποιον ορθώνει λόγο ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις, στις άθλιες συνθήκες εργασίας, στην εκμετάλλευση μεταναστών στις παράνομες (και νόμιμες συχνά) επιχειρήσεις.

Όπου δεν φτάνει το ήδη μακρύ χέρι της δικομματικής χούντας και των υπουργών της που κυνηγάνε την ελευθερία του Τύπου, αναλαμβάνουν δράση οι νεοναζί.

Οι λαϊκοί αγώνες είναι οι μόνοι που μπορούν να νικήσουν το φασισμό, όχι οι νομοθετικές ρυθμίσεις και οι υποκριτικές δημόσιες δηλώσεις.  Μόνο η οργανωμένη δράση του αντιφασιστικού κινήματος θα βάλει τέλος στο φαιό εφιάλτη και όχι οι αστικοί θεσμοί και οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Καμία ανοχή στους φασίστες
Μαχητικές και αποφασιστικές απαντήσεις στις δολοφονικές προκλήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...