Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Περίπου 400 δημοσιογράφοι κάλυψαν την επίσκεψη Ερντογάν


Περίπου 400 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, 70 εκ των οποίων ήταν Τούρκοι, φιλοξένησε το Κέντρο Τύπου, το οποίο στήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον, προκειμένου να καλυφθούν οι επαφές με τον Τούρκο Πρωθυπουργό και την τουρκική αποστολή.
Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, «η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έχοντας φυσικά και την τεχνογνωσία και το απαραίτητο στελεχιακό δυναμικό, διεκπεραίωσε με επιτυχία μια πολύ σημαντική αποστολή».
«Με όλα τα μάτια της Ευρώπης και ένα πολύ μεγάλο μέρος της παγκόσμιας κοινής γνώμης στραμμένο στις συζητήσεις αυτές, που σε τέτοιο ευρύ επίπεδο γίνεται πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες», πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.
Αναφερόμενος στις επαφές των δύο πλευρών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε πως «εκείνο φυσικά το οποίο πρέπει να τονίσει κανείς, είναι η ειλικρίνεια που υπήρχε σε αυτές τις συζητήσεις, που είναι κάτι πολύ σημαντικό και φάνηκε και από τους δυο πρωθυπουργούς σε όλες τις τοποθετήσεις τους».
Όπως επεσήμανε, ωστόσο, «όλα αυτά, φυσικά, δεν θα έβγαιναν προς τα έξω εάν δεν υπήρχε αυτή η άρτια υποστήριξη από το σύνολο της Γενικής Γραμματείας, από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων. Κάτι που πραγματικά μας κάνει να αισθανόμαστε ότι το Δημόσιο, όπου και όποτε θέλει, μπορεί να στηρίξει πολύ μεγάλες εκδηλώσεις, μπορεί να στηρίξει πολύ μεγάλες αποστολές, όπως η σημερινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...