Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ GOAL NEWS, SENTRA, ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Σε εξέλιξη είναι από τις 10/5 η προωθητική ενέργεια «Δώσε το σύνθημά σου στην Εθνική Ελλάδος», που διοργανώνουν ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Sentra FM 103.3, η εφημερίδα Goal News, το περιοδικό Εθνοσπόρ και οι ιστότοποι sentragoal.gr/ethniki και
ethnosport.gr/ethniki, σε συνεργασία με τη Vodafone. 


Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν το σύνθημά τους με 3 τρόπους: με SMS, τηλεφωνικά ή μέσω των ιστότοπων που προαναφέρθηκαν. Όσοι συμμετάσχουν θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι 2 ατόμων στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αργεντινή, 10 κινητά Sony Ericsson και 100 φανέλες στα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας. Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι τις 7/6.




ΤΟ E-RADIO.GR ΣΤΗΝ ADWEB
Η ADWEB ανέλαβε την αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση του www.e-radio.gr. To e-radio.gr είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα portal μουσικής & web radios, με πάνω από 650 ραδιοφωνικούς σταθμούς online. Οι μοναδικοί επισκέπτες του ξεπερνούν τους 850.000 το μήνα. Το 55% των επισκεπτών είναι άνδρες και 45% είναι γυναίκες, ενώ το κοινό 25-34 καταλαμβάνει το 55,46% των επισκεπτών του site. O Στάθης Σαχίνης μας δήλωσε: «Η συνεργασία με το e-radio.gr είναι σημαντική για το δίκτυό μας, καθώς μας τοποθετεί δυναμικά στο κοινό των 25-34 και μας δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών & πρωτοποριακών προσεγγίσεων του κοινού».




ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ OLYMPIC AIR-NOVAΣΠΟΡ 


Η Olympic Air, σε συνεργασία με το NovaΣπορ FM, προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στους επισκέπτες του αθλητικού portal του sport-fm.gr και του αντίστοιχου portal για το αγγλικό ποδόσφαιρο, england365.gr. 


Κάθε μήνα, οι επισκέπτες των δύο ιστοσελίδων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Διαγωνισμούς με έπαθλα 2 εισιτήρια εσωτερικού και 2 εισιτήρια εξωτερικού για τους επισκέπτες
www.sport-fm.gr και 1 εισιτήριο για το Λονδίνο για τους επισκέπτες του england365.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...