Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γλυκές αμαρτίες από το PastryChef.gr!



Όλα τα πλασματάκια  που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις γλυκές γεύσεις, τη σοκολάτα, τη βανίλια, τις μαρμελάδες, τις κρέμες, τα σιροπιαστά, τα χρώματα κι αρώματα, μαζευτήκαμε για να φτιάξουμε το PastryChef.gr. Αυτό είναι το πρώτο μας newsletter προς εσένα κι ελπίζουμε να είσαι κι εσύ το ίδιο σοκολατόφιλος ή γενικά γλυκατζής, όπως κι εμείς! Είμαστε πολλοί εκεί έξω…

Σε αυτό το ηλεκτρονικό “τεύχος”, χορεύουμε δημιουργώντας τούρτα Πάβλοβα, βουτάμε σε μια δροσερή πλην όμως εθιστική τάρτα φράουλα, μαθαίνουμε πώς φτιάχνονται οι “εργολάβοι” και παίρνουμε ιδέες από το συνεργάτη-οινοποιό μας για το τι θα πιούμε φέτος το καλοκαίρι. Μην εκτεθούμε κιόλας!
Παρακολούθησε κι εσύ τις γλυκές συνταγές που  φιλοξενεί το site μας, το PastryChef.gr και οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά, καλύπτοντας όλη την γκάμα της ζαχαροπλαστικής. Κι αν γουστάρεις και είσαι στ’αλήθεια φαν των γλυκών, γίνε μέλος, άφησε τα σχόλιά σου, ψάξε με βάση τα υλικά που έχεις στο ψυγείο σου, εκτύπωσε τις δόσεις για να πας πανεύκολα σούπερ μάρκετ, ψάξε στο ευρετήριο του PastryChef.gr για μια συγκεκριμένη πρώτη ύλη ή ακόμη καλύτερα, στείλε τη δική σου συνταγή. Μπορεί να δώσεις ιδέες… και να σε… “μαγειρέψουν” κάποιοι άλλοι!
Στο PastryChef.gr συνεργάζονται σε κάθε “τεύχος” επαγγελματίες pastry chefs (ζαχαροπλάστες) που μας δίνουν τα φώτα τους, φτιάχνουν για εμάς γλυκά βήμα-βήμα και μας συμβουλεύουν, ένας οινοπαραγωγός που αγαπά το καλό κρασί και την υπεύθυνη οινοποσία και μια διατροφολόγος, για να είμαστε σε φόρμα ακόμη κι αν… αμαρτάνουμε! Γλυκά πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...