Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο Σταμάτης Μαλέλης για όλους και για όλα

Μια ενδιαφέρουσε συνέντευξη παραχώρησε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live» και την Μαρία Μπακοδήμου, όπου μίλησε για όλους και για όλα.


Ο Στ. Μαλέλης με το που ρωτήθηκε αν θα πήγαινε ποτέ να χορέψει στο «Dancing with the stars», απάντησε ότι δεν θα το έκανε ποτέ γιατί δεν χορεύει καλά, αλλά όχι μόνο για αυτόν τον λόγο: «Που να πάω με όλα αυτά τα νούμερα, που κάθονται και χορεύουν και νομίζουν ότι κάτι κάνουν;», είπε και ερωτηθείς για το ποιος είναι το πιο νούμερο από όλους, απάντησε αφoπλιστικά: «Αυτός που θα κερδίσει στο τέλος».


Για το αν ο Γιάννης Λάτσιος έκανε καλά που πέρασε μπροστά από τις κάμερες, απάντησε: «Όχι βέβαια, δεν έκανε καλά. Μπήκε και αυτός στην αρένα και είναι τεράστιο λάθος αυτό. Ένας άνθρωπος που είναι διευθυντής και πρέπει να κάνει ένα καλό και φτηνό πρόγραμμα στοπν ΑΝΤ1 είναι δυνατόν να βγαίνει και βάζει βαθμούς, εξάρια ή ενιάρια;».


Σε σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά, τονίζει ότι «αυτό που έκανε θέλει παλικαριά», ενώ πρόσθεσε ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και για τον λόγο αυτό δεν θα έβλαπτε λίγος σεβασμός από τους τηλεκριτικούς που την έστησαν στον τοίχο.


Για την Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζει ότι είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, επισημαίνει ωστόσο ότι δεν έχει πέσει από την πρώτη θέση στα εμπορικά νεανικά κοινά «και αυτό είναι πολύτιμο στοιχείο για τους γερμανούς». Τονίζει ωστόσο ότι πρέπει να πάψει να νομίζει ότι όλοι την καταδιώκουν.


Ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έλειψε από το Mega. Αναφορικά με το πρωινό που τον διαδέχτηκε, τόνισε ότι «προσπάθησαν οι ιθύνοντες του Mega να δημιουργήσουν ίντριγκες ανάμεσα στα πρόσωπα, αλλά αν τα πρόσωπα δεν είναι ελκυστικά για τον τηλεθεατή, δεν μποροούν να δημιουργήσουν και ίντριγκα».


Τέλος, σχολιάζοντας την Ζέτα Μακρυπούλια, ο αναφέρει: «Βγαίνει σαν παγοκολώνα, δεν βγάζει ζεστασιά. Δεν έχει το γκελ που πρέπει να βγάζει στο γυαλί. Είναι όμορφη, είναι πανέξυπνη, στους ρόλους της είναι πολή καλή ως ηθοποιός, αλλά νομίζω ότι το πρόσωπό της δεν είναι τόσο πλαστικό όσο χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει τηλεόραση...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...