Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Κυβέλλος στη γενική διεύθυνση της Heaven


Ο Γιώργος Κυβέλλος, ένα από τα πιο καταξιωμένα επιτελικά  στελέχη στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας,  αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Heaven Music και της Heaven Live, του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Έχοντας διαγράψει πορεία 40 χρόνων σε κορυφαίες θέσεις των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων με το Μάνο Χατζιδάκι, το Διονύση Σαββόπουλο, το Γιώργο Νταλάρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Αντώνη Ρέμο.

Στους σημαντικότερους έως σήμερα  σταθμούς  της καριέρας του

ήταν το διάστημα 1983-1988 όπου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΕΜΙ Music και σε συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκι ιδρύθηκε η δισκογραφική ετικέτα ΣΕΙΡΙΟΣ. Το διάστημα 1988-1990 ίδρυσε ακόμα ένα πρωτοποριακό για την εποχή του label, την  ΑΚΤΗ.

Το 1994, ανέλαβε τη συμπαραγωγή και την παρουσίαση μιας μοναδικής σειράς μουσικών αφιερωμάτων με τον τίτλο «Αυλαία», ενώ σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2002-2005 και 2007-2010), διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της ΕΡΤ σε θέματα Ραδιοφωνίας & Ειδικών προγραμμάτων.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...